Pienryhmävalmennukset työpaikoilla Turussa

Työhyvinvointia lisäävä henkilökohtainen treenivalmennus 2-4 hengen ryhmissä. Valmennus keskittyy työntekijöiden toimintakyvyn parantamiseen eli arjessa jaksamiseen sekä lihasvoiman ylläpitämiseen.

Simppeli paketti max 16 henkilölle sisältää:

  • lähivalmennus neljä kertaa kuukaudessa 60 min kerrallaan työpaikan tiloissa, ryhmäkoko 2-4 henkilöä,
  • 8 – 12 viikon treeniohjelma työntekijän sähköpostiin huomioiden yksilön mahdolliset liiketoiveet/-rajoitteet

3 kk sopimuksella 169 €/hlö/kk (2 x kuukaudessa 100 €/hlö/kk)

6 kk sopimuksella 159 €/hlö/kk (2 x kuukaudessa 100 €/hlö/kk)

Tähän pakettiin voi lisätä kuntotestaukset pienryhmissä alussa ja lopussa (eli 3 kk esim. jälkeen) 30 min/hlö, silloin hintaan lisää 30 €/hlö.

Mahdollisuus myös erikseen käydä Tanita-kehonkoostumusmittauksissa Movet-kuntokeskuksessa 3 kpl 45 €/hlö kerralla maksettuna.

Kuka siis olen? Olen Maria Tapani, 39 v, toiminut työikäisten hierojana vuodesta 2012 ja asiakaskuntaani sisältyy useita eri alojen yrityksia, jotka haluavat lisätä työntekijöidensä jaksamista ja hyvinvointia. Henkilökohtaista liikuntavalmennusta olen alkanut tehdä kuntosalilla syksyllä 2021, kun valmistuin personal traineriksi Trainer4You-koulutusputkesta. Erikoiskiinnostukseni on tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja miten niitä yhdistää lihaskuntoharjoittelussa. Mottoni onkin: Luodaan lisää terveellisempiä tapoja rajoitusten sijaan!

Pienryhmävalmennukset työpaikoilla Turussa

Ajanvaraus auki poikkeutilasta huolimatta

Huomioon ottaen poikkeustilan aiheuttaman lockdownin, teen kyllä töitä eli pidän nettiajanvarauksenikin auki normaalisti. Puutarhakadun hoitohuoneella on töissä lisäkseni poikkeustilan ajan fysioterapeutti ja vyöhyketerapeutti.

Koulutetun hierojan ammattitaitovaatimuksiinkin jo kuuluu antiseptinen käyttäytyminen, nyt tosin desinfioin ovenkahvoja joka asiakkaan jälkeen.  Hierontaan ja kalevalaiseen jäsenkorjaukseen saa tulla, jos vain olet flunssaton (ei kuumetta, yskää tai hengitystietulehdusoireita) eli sama sääntö pätee kuten ennen koronaakin.

Toivottavasti olemme ja pysymme kaikki terveinä ja pääsemme nauttimaan keväästä ja kesästä sopivasti liikunnan ja rentoutumisenkin merkeissä.

Ajanvaraus auki poikkeutilasta huolimatta

Purentaongelmien hoito

Kävin tähän erikoistuneen kurssin Turun Hieronta-Akatemian järjestämänä 2. ja 7.5.2019. Tästä on oma tuote ajanvarauksessa ja hoitokertaan on hyvä varata tunti aikaa. Hieronnan aikana käyn läpi manuaalisesti niskan ja kaulan lihaksia, kasvojen alueen ja purentalihakset yksityiskohtaisesti suun sisäpinnaltakin. Apua nimenomaan kipuihin niskan ja leuan alueella, jännityspäänsärkyyn, purentavikaan, leuan virheasentoon, hampaiden narskutteluun, migreenioireitakin voi hieman helpottaa tällä täsmähieronnalla. Suun tulee olla tyhjä hoidon aikana (ei nuuskaa tai purukumia) ja tokihan se soveltuu myös rentouttavaksi hieronnaksi vaikketko.  vaivoista kärsisikään. Tervetuloa!

 

purenta4

Purentaongelmien hoito

Sopimusuutisia!

Teksti Puutarhakadun hoitohuoneen facebook-sivustolta:
Facebook: Kim Laaksonen Pool Player

Puutarhakadun Hoitohuone lähtee hieroja Maria Tapanin osalta tukemaan pool biljardin Suomen mestari Kim Laaksosen matkaa kohti edelleen haastavampia biljardikisoja. Hieronta tukee Kimin palautumista ja vähentää lihasepätasapainoa. Rentoutumisellakin on merkittävä vaikutus kyseisessä lajissa. Kannustetaan yhdessä Kimin uraa vieden Suomea maailmankartalle


kimi

Sopimusuutisia!

Yksi kurssi taas käytynä

Kurssitin itseäni hieman (27.10.2018 ja 26. – 27.1.2019) koskien lihaskalvorakenteiden anatomiaa ja triggerpisteiden palpaatiota. Kouluttajana toimi ortopedinen osteopaatti. Koulutuksessa kävimme läpi myötodistus1.jpgfaskiaalisen kivun hoitoa, eli helposti sanottuna lihasjumista aiheutunutta pitkittynyttä kipua, jota voi hoitaa myös tämän koulutuksen suomilla tekniikoilla. Kävimme koulutuksessa kehoa nivelten kautta, kuinka lihaskalvot yhdistävät koko kehon luulihakset yhteen oman motorisen yksikkönsä, triggerpisteen, kautta.

Kaiken kaikkiaan, aina ilo olla koulutuksissa kun saa tosiaan uutta, tutkittua tietoa anatomiaan ja omaan työhöni liittyen.

Yksi kurssi taas käytynä

Tutkintonimike myönnetty

Sain vihdoin tutkintoon tähtäävän koulutuksen päätökseen ja näin ollen saan käyttää nimikettä kalevalainen jäsenkorjaaja. 2.5.2018 hinnat nousevat siis Turun talousalueen keskihinnan mukaiseksi; 75 €/hoitokerta.
todistus

Opinnot aloitin syksyllä 2015 ja tutkinnon sain 29.4.2018. Mielenkiintoiset kaksi ja puoli vuotta opiskelua! Ihmiskehoa voi hoitaa monella eri tavalla, mutta luonnolinen hoitokeino on aina kehoa kunnioittava ja lempeä. Näin ollen hoitotulos on pysyvämpi. Mikään ýksistään ei kuitenkaan paranna ketään, ellei ihminen itse ota vastuuta myös omasta hyvinvoinnistaan; palautumisestaan ja kehon (lihasten ja luuston) vahvistamisesta.

Oireita ei kannata jäädä märehtimään kuitenkaan yksin. Ota yhteyttä kalevalaiseen jäsenkorjaajaan, hoidosta saattaa olla apua myös sinulle.

 

 

Mitä on Kalevalainen jäsenkorjaus? ”Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan lihastasapainoista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa hoidetaan. Em. tutkimuksin on osoitettu, että kalevalainen jäsenkorjaus parantaa vaivoja vaikuttaen kipuun ja sen aiheuttamaan haittaan, toimintakykyyn sekä elämän laatuun. (https://kalevalainen.fi/, http://kansanlaakintaseura.fi/

IMG_5658__jalkater

 

Tutkintonimike myönnetty